Pages

Friday, 22 April 2011

SAYS.my lebih pantas jana pendapatan!WoWW!

Wahh..macamlah comel sangatkan wat tajuk entry cam tu, hoho..
*maybe terover excited kot*



Okeh!dah lama nak share dengan korang semua sal SAYS.my ni, memang best taw, fungsinya lebih kurang nuffnang, yang bezanya SAYS.my ni pula untuk pengguna FB jana pendapatan, kira sesiapa yang aktif FB dan suka berdamping dengan FB tu, silalah ajak kawan-kawan register SAYS.my ni, maka, kaya rayalah anda, ehh, takdelah kaya sangat, kaya sikit-sikit je...haa, untuk pengetahuan anda, SAYS.com akan bagi RM1 per person yang register di bawah nama anda..woww!! bukan sen sen tau, ringgit ringgit!$____$ nanti dah boleh beli aiskrim satu lori & coklat yang kaler pink satu bakul! sweet!
Apa lagi, jom register SAYS.my, tapi, sebelum daftar make sure korang ada akaun FB ye...dan aku percaya korang semua mesti mengadap FB lebih daripada 2 jam, daripada korang duk online saja-saja tuu tanpa jana pendapatan, baiklah join SAYS.my ni, sekurang-kurangnya dapat gak duit walaupun RM50.00 daripada tak dapat langsung, da lepas nak beli tiket bas balik kampung, kan? sob..sob..nak balik umah! T____T ! 



waaa...lebih-lebih lagi akhir-akhir sem ni, kebanyakan student dah kering mering dah duit poket macamlah aku ni, haha..tol ke aku ni? jom senyum cam Rango @_________@



Jom join sekarang! FREE je tau register, tak payah bayar satu sen pun, SAYS.com pula yang bayar kat kita *if aktif, okeyy* best,kan dengar? Aritu, dah dapat bayaran dari SAYS.my...walaupun tak banyak, tapi, lompat-lompat macam kanak-kanak baru kenal aiskrim!lol!=D


Nota kaki : Nak register, click gambar comey kat atas tu & bila dah masuk kat SAYS.my sila klik pada sebelah kanan yang tertulis 'Sign In dot dot dot' ...okey,Gudluck olls=)